Goodi-ratkaisut2022-07-11T12:09:05+03:00

Ketterien liiketoimintasovellusten low code -kirjasto pk-yrityksille

Goodi on uusi tapa ratkaista digitaalisuuden haasteita. Haastamme vanhan tekemisen mallin hyödyntämällä valmisohjelmistoja ja vähäkoodisia työkaluja. Tämän ansioista olemme nopeita ja ketteriä.

Powered by 

Goodi™ pähkinänkuoressa

Mitä?

Sen avulla pk-yritys löytää valmisohjelmistoa joustavamman ja räätälöityä ohjelmistoa edullisemman ratkaisun liiketoiminnan ongelmaan.

Kenelle?

Pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka etsivät nopeaa ja kustannustehokasta ratkaisua yksilöllisen liiketoiminnan tarpeen ratkaisemiseen.

Miksi?

Louhi Goodi™ tehdään Google Cloud -teknologian mahdollistamilla valmiilla komponteillä ns. Low code -ratkaisuna. Toteutukset ovat nopeita ja ketteriä, ja niitä on helppo jatkojalostaa myös itsenäisesti.

Louhi Goodi™ vs. valmisohjelmisto

 • Joustava
 • Omaan tarpeeseen 100% sopiva
 • Ei turhia ominaisuuksia
 • Ei ylimääräistä opettelua
 • Ei muutu muuksi

Louhi Goodi™ vs. koodattu ratkaisu

 • Edullinen (5%-20% hinnasta)
 • Nopeasti käyttöön
 • Helppo muokata
 • Ei toimittajalukitusta
 • Ei projektiriskiä
0+
Google asiakkaita
0
Asiantuntijoita käytössäsi
0
Pienin projekti
0
Suurin projekti

Goodi™ palvelut

Gooditon

Valmiiden “koodittomien” ratkaisujen kirjasto

Gooditon on valmis ratkaisu. Se on aikaisemmin luotu jollekin toiselle yritykselle. Goodarimme muokkaavat siitä nopeasti erittäin kustannustehokkaasti valmiin ratkaisun yrityksen tarpeeseen.

Valmiita Gooditon ratkaisuja ovat mm.

 • Verkkokaupan ostopolun metriikkataulu.
 • Sisäisten tarviketilausten lomake.
 • Työsopimusautomaatti.
 • Kehityskeskustelulomake ja HR-metriikka.

Goodi

Matalan ohjelmoinnin ratkaisu yksilölliseen ongelmaan

Goodi on Google Cloud -palveluita hyödyntävä matalan ohjelmoinnin ratkaisu. Mikäli asiakkaan tarve on selkeästi jo määritelty, suunnitellaan konsepti yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutetaan se.

Jos tarve on on vielä epäselvä, suosittelemme Täsmä-määrittelypalvelua tehtäväksi ensin. Autamme oikeian ratkaisun löytämisessä.

Good(ar)i

Perinteiset web-ohjelmistoratkaisut

Goodari on perinteistä ohjelmistosuunnittelua Google Cloud ympäristössä. Se sopii monimutkaisemmille projekteille ja toimintatapa on normaalin ohjelmistosuunnittelun mukainen.

Valmiita Good(ar)i ratkaisuja ovat mm.

 • Konseptisuunnittelu
 • UX-suunnitelmat, esim. asiointipolut
 • UI-prototyypit
 • Vaatimus -ja tekniset määrittelyt
 • Projektipalvelut
 • Kustannusarviot

Etkö ole täysin varma mitä tarvitset?

Täsmä

Täsmä on vaatimusmäärittelypalvelu, joka kartoittaa asiakkaan tarpeen täsmällisesti ja luo Goodi-kelpoisen konseptisuunnitelma. Se toimii ohjeena toteutukselle ja varmistaa, että asiakkaan visio ja tarve välittyy oikein Goodi-ratkaisun tekijöille. Huolehdimme, että saamme täsmennettyä teidän yksilöllisen tarpeen kahdessa palaverissa ja toteutamme konseptisuunnitelman kolmessa ja puolessa päivässä.

Usein kysyttyä

Kenelle Goodi™ on tarkoitettu / sopii?2021-12-02T13:29:35+03:00

Goodi sopii pk-yritykselle, joka tarvitsee liiketoimintaansa nopean täsmäratkaisun – yhteen ongelmaan kerrallaan. Yritys on valmis käyttämään rahaa muutamista satasista muutamiin tonneihin ja haluaa nopean ja helpon ratkaisun.

Mikä Goodi™ on?2022-02-02T21:40:29+03:00

Goodi™ on Louhi-yhtiön tuotteistettu työn digitalisoinnin ratkaisukonsepti pk-yrityksille.

Se on ns. matalan ohjelmoinnin ratkaisu. Siinä hyödynnetään Google Cloud -palveluita monipuolisesti ja luodaan pk-yrityksille yksilöllisiä ratkaisuja liiketoiminnan ongelmiin ilman tarvetta ohjelmoinnille. Ratkaisut syntyvät nopeasti ja edullisesti. Niitä on helppo muokata myös myöhemmin – jopa itsenäisesti.

Goodi™ on syntynyt asiantuntijoidemme omakohtaisesta kokemuksesta ja siitä näkemyksestä, että useita yrityksille tärkeitä prosesseja voidaan tehostaa ja digitalisoida helpostikin Google Workspace ja Cloud -palvelujen valmiilla ominaisuuksilla tai niitä vähän virittämällä yrityskohtaiseen tarpeeseen. Tuottamalla nopeita täsmäratkaisuja toiminnan muuttaminen on huomattavan paljon helpompaa, kustannustehokkaampaa ja riskittömämpää.

Mikä on Goodi™ -ratkaisun hinta?2022-02-02T21:41:16+03:00

Goodi-palvelut maksavat muutamista satasista muutamiin tonneihin. Kevyellä muutamankin sadan ratkaisulla voi saada merkittävää hyötyä. Goodi on hinnoiteltu tuntiperusteisesti. Tuntihinta on 95 €/h tai 70 €/h jos asiakkaalla on voimassa oleva palvelusopimus Louhelle (molemmat hinnat verorttomia).

Goodari-palvelu on yleensä laajempi kokonaisuus ja kustannus voi tällöin olla jopa kymmeniä tuhansia asiakkaan tarpeesta ja toteutuksen laajuudesta riippuen.

Mitä ovat Goodi-ratkaisut?2022-02-02T21:40:41+03:00

Goodi-ratkaisu on yrityksen omaan yksilölliseen ongelmaan luotu ratkaisu. Se voi olla melkein mitä vain.

Goodi-ratkaisut ovat usein liiketoiminnan tukisovelluksia, kuten prosessi- ja raporttityökaluja, mittaristoja, sähköisiä lomakkeita ja automaatioita. Google Cloud -palvelut innovatiivisesti käytettyinä tarjoavat monia mahdollisuuksia.

Täsmä-vaatimusmäärittelypalvelu auttaa yritystä selvittämään millainen Goodi-ratkaisu on tilanteeseen sopiva. Asiantuntijamme kartoittavat tilanteen ja kertovat löytyykö Goodi-kirjastosta sopiva ratkaisu.

Goodi-ratksuissa korostuvat nopeus ja tuloksellisuus.

Miten eroavat Gooditon, Goodi ja Goodari?2022-02-02T21:40:52+03:00

Gooditon on valmis ratkaisu, joka on jo olemassa ja sitä hieman vain muokataan asiakkaan tarvetta vastaavaksi tai siinä käytetään kokonaan valmiita ratkaisuelementtejä. Käytämme myös termiä ”no-code” tässä yhteydessä.

Goodi on matalan ohjelmoinnin ratkaisu, joka tehdään asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen. Matalasta ohjelmoinnista käytetään myös englannikielistä termiä ”low-code” ja suomessakin toista termiä ”vähäkoodinen”.

Go to Top