Älykäs sivuston julkaisujärjestelmä Google Workspaceen

Luo Google Workspace sisällöstäsi verkkosivusto minuuteissa. Overdrive integroituu täysin Google Drive:n kanssa: valitset vain mistä Drive sisällöistä haluat luoda sivustosi ja se luo sivuston rakenteen, valikot ja sivut napin painalluksella säästäen aikaa, rahaa ja vaivaa.

Sivustosi sisältö on sama kuin Drive sisältösi ja ne pysyvät täysin synkronissa. Muutitpa kumpaa tahansa, niin toinenkin muuttuu automaattisesti. Käyttäjät voivat kirjautua myös ilman Google-tiliä, joten voit yhdellä ratkaisulla voit tehdä helposti yhteistyötä kaikkien sidosryhmiesi kanssa.

Luo minkälaisia sivustoja tahansa rajattuun tai julkiseen käyttöön yksinkertaisista tiimisivuista edistykselliseen yritys- ja oppilaitosratkaisuihin.

Intranetit | Projektien työtilat | Digitaaliset kirjastot
Ekstranetit | Koulutusportaalit | Wikit | Data roomit

Alk. 13,20 €/kk +alv

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Unohda perinteiset tavat julkaista sisältöä!

Overdrive julkaisujärjestelmä luo sivustosi ja sen sisällön suoraan Google Drivesta. Valitset vain mitä osaa Driven sisällöstä haluat käyttää ja Overdrive luo sivun rakenteen, valikot ja sivut puolestasi nappia painamalla.

Sivuston sisältö on sama kuin sisältösi Drivella. Molemmat ovat keskenään synkronissa ja muutamalla sisältöä toisessa se muuttuu myös toisessa automaattisesti.

Säästä aikaa, rahaa ja vaivaa

Pystyttäminen ja ylläpito sujuu vaivatta ja säästää merkittävästi aikaa, rahaa ja vaivaa muihin ratkaisuihin verrattuna. Vapautuneen ajan voit käyttää entistä laadukkaampien sisältöjen luomiseen.

Kuka tahansa osaa käyttää

Sinun ei tarvitse olla tekninen erityisosaaja rakentaaksesi sivuston omiin ja tiimisi tarpeisiin. Kun osaat käyttää Google Drivea ja luoda dokumentteja, osaat myös luoda sivustoja Overdriven avulla.

Valitse ulkonäköasetukset ja haluamasi sisältö Drivelta, jaa sivustosi ja sen jälkeen voit rentoutua. Ylläpito on helppoa ja sivusto on sen verran näppärä, että osaa päivittää itse itsensä.

Mihin sitä se soveltuu?

Jos käytät Google Drivea ja sinulla on tarve luoda verkkosivut rajatttuun tai julkiseen käyttöön, Overdrive on paras ratkaisu sinulle.

Sivustolle kirjautuminen ei edellytä Google-tiliä ja sen avulla voit tehdä yhteistyötä verkossa kaikkien kanssa.

Intranetit | Projektien jaetut työtilat | Wikit | Tukisivustot | Oppilaitosten portaalit | Tapahtumasivustot | Data roomit | Markkinoinnin materiaalipankit

Kenelle Overdrive sopii?

OverDrive sopii kaiken kokoisille yrityksille. Uudessa normaalissa tiedon jakaminen ja yhteiset työtilat etätyöntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ovat välttämättömyys. Kun teet yhteistyötä ja jaat dataa asiakkaiden kanssa, henkilöstösi on etätöissä tai oppilaitoksesi on etäkoulutuksessa, niin tarvitset luotettavan ja helpon alustan tiedon jakamiseen edustitpa sitten yhden hengen yritystä tai tuhansien oppilaiden ammattikorkeakoulua.

Tuhannet yritykset ja oppilaitokset hyödyntävät sitä jo ympäri maailmaa.

Valmiit Overdrive integraatiot muihin palveluihin

Hinnoittelu

Käyttöoikeuksien hinnat
€/kk/käyttäjä +alv
YrityskäyttöOppilaitokset ja voittoatavoittelemattomat järjestöt
Muokkaaja (Editor, aina vähintään 3 kpl)4,402,40
Lukija (Viewer)0,900,50

Yrityksille pienin mahdollinen kokoonpano muodostuu kolmesta Muokkaaja-käyttäjästä. Voit rakentaa niin monta sivustoa kuin haluat. Lukija-käyttäjät veloitetaan sivustoillesi kirjautuvien käyttäjien mukaan.

Overdrivella luodun ja verkkoon  julkaistun julkisen www-sivuston käyttäjät eivät tarvitse mitään lisenssiä.

 • Muokkaajilla (Editor) tarkoitetaan käyttäjiä, jotka vastaavat sivuston rakenteesta, muuttavat tyyliä ja hallinnoivat mm. sen käyttöoikeuksia.
 • Lukijat (Viewer) ovat sivuston käyttäjiä eli muut kuin muokkaajaat, jotka sinne kirjautuvat.

On hyvä huomata, että esimerkiksi intranet tapauksessa kuka tahansa yrityksen käyttäjä, jolle on annettu oikeudet tallentaa tietoja Overdriven lukemaan Drive-kansioon, voi olla sisällöntuottaja ilman, että hänellä pitää olla oikeuksia Overdriveen lainkaan tai hänelle riittää pelkät lukija-oikeudet, mikäli hän sellaiset muuten tarvitsee intranetin käyttöä varten.

Sivustojen määrä ei vaikuta hinnoitteluun.

Lähtötilanne

Pk-yritys haluaa luoda kolmea asiakasprojektia varten luo kullekin oman digitaalisen projektitilan, yrityksen julkisen verkkosivuston,  intranetin sisäistä tiedonjakamista varten sekä data roomin hallitustyöskentelyä varten.

 • Yrityksessä työskentelee kymmenen työntekijää
 • Eri asiakasprojekteissa työskentelee viisi, seitsemän ja kaksitoista asiakkaiden edustajaa kussakin omien yrityksen omien työntekijöiden lisäksi.
 • Hallituksessa on omistaja-toimitusjohtajan lisäksi kaksi ulkoista jäsentä.

Paljonko eri käyttäjiä tarvitaan?

 • Yrityksen työntekijöille intranettiä ja asiakasprojekteja varten: 3 kpl Muokkaaja-käyttäjiä + 7 kpl muuta oman organisaation Lukija-käyttäjiä
 • Asiakkaille eri projektitiloja varten: 5+7+12 = 24 kpl  Lukija-käyttäjiä
 • Hallituksen ulkoisille jäsenille data roomia varten: 2 kpl Lukija-käyttäjiä  (yksi jäsenistä on omistaja-toimitusjohtaja,  jolla on jo käyttöoikeus)
 • Yrityksen julkisia verkkosivuja varten: 0 kpl Lukija-käyttäjiä (Muokkaajia yrityksellä on jo kolme kpl ja vain kirjautumista vaativille käyttäjille tarvitaan käyttöoikeus)
 • Yhteensä tarvitaan siis: 3 kpl Muokkaajia + 33 kpl Lukijoita

Kuukausihinta

Lasketaan  kokonaishinta: 3 x 4,00 Eur/kk/Muokkaaja + 33 x 0,80 Eur/kk/Lukija = 38,40 Eur/kk (ALV 0%).

Overdrive on helppo käyttää, mutta kaipaatko silti tukea suunnitteluun?

OverDrive on helppo ja intuitiivinen käyttää. Käytämme sitä siksi myös omassa toiminnassamme.

Jos kuitenkin kaipaat apua liikkeellelähdössä, niin autamme myös siinä mielellämme. OverDrive Mäkilähtö -työpaja on silloin oikea ratkaisu sinulle.

Se pidetään kahdessa osassa 2 h + 1 h:

 1. Ensimmäisessä osassa kerromme OverDriven mahdollisuuksista ja annamme vinkkejä. Autamme sivuston sisällön ja rakenteen suunnittelussa sekä Google Driven rakenteen järjestämisessä sivuston käyttötarkoitusta vastaavaksi. Lopuksi rakennamme yhden sivuston yhdessä.
 2. Toisessa osassa käydään läpi esille tulleita kysymyksiä ja tehdään tarvittavia hienosäätöjä.

Työpajan jälkeen sinulla on sivusto valmiina käytettäväksi ja osaat kehittää sitä itsenäisesti sen jälkeen. Autamme sinut yhteistyön sankariksi uudessa normaalissa.

OverDrive Mäkilähtö -työpajan hinta on 360,00 Eur +alv

Suomenkielinen

Overdrive ratkaisun käyttöliittymä on saatavissa useille eri kielille – myös suomeksi. Kaikkiin Louhen kautta tilattuihin Overdrive -tilauksiin tarjoamme myös suomen kielisen käyttötuen.

Ota koekäyttöön tai sovi demo Louhen myynnin kanssa

Koekäytön jälkeen voi hankkia tuotteen ja jatkaa sen käyttöä säilyttäen tekemäsi muutokset.

 myynti@goodi.fi        +358 10 841 5660