Saashop Oy on suomalainen voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä ohjelmistoyritys, joka toimii kahdella eri mantereella. Kasvua ja kansainvälistymistä tukemaan yritys tarvitsi intranet-ratkaisun, jonka avulla koko henkilöstö pystytään pitämään ajan tasalla voimakkaan kasvun mukanaan tuomista jatkuvista uusista asioista.

Intranet-ratkaisukseen SaaShop valitsi Goodi-toteutuksen, jossa Overdrive-tuotteella rakennettiin skaalautuva intranet. Ratkaisu istuu saumattomasti yrityksen Google Drive- ratkaisun päälle, jolloin koko organisaation on helppo tuottaa sisältöä eikä tietoja tarvitse siirrellä edestakaisin.

Dear Lucy raportit Intranettiin

Dear Lucy on automaattinen erityisesti myynnin tarpeisiin kehittynyt analytiikka-alusta ja raportointijärjestelmä, jonka avulla voi hallita myynnin dataa paremmin ja tarkemmin kuin koskaan ennen. Tietoja ei tarvitse vaivalloisesti kerätä ja yhdistää eri lähteistä, vaan ohjelma tekee sen automaattisesti.

Dear Lucyn käyttäjäystävälliset näkymät ovat helppokäyttöisiä ja ymmärrettäviä, ja ne auttavat pitämään koko myyntitiimin linjassa tavoitteiden kanssa, reaaliajassa. Tavoitteisiin on helpompi päästä ja tekeminen on tehokkaampaa, kun data on helposti hallittavissa ja saatavissa.

Ratkaisuun on helppo integroida myös muita tietolähteitä. SaaShop käyttää omassa myynnin raportoinnissaan Dear Lucy -ratkaisua, joka näyttää Pipedrive CRM:n myynnin raportteja ja keskeisiä tunnuslukuja KPI:tä.

“Dear Lucy:n mittarit oli helppo liittää suoraan Intranettiin ilman aikaisempaa konfigurointikokemusta. Overdriven Intranet tukee suoraan linkkipohjaisia upotuksia ja Dear Lucyn päästä mittareiden julkaiseminen eri alustoilla on tehty todella helpoksi. Käytännössä ilman syvällistä osaamista pystyy tuottamaan helposti löydettäviä ja luettavia mittareita kaikkien niitä tarvitsevien käyttöön ja mittarit löytyvät yhdestä paikasta aina ajantasaisina sitä mukaan, kun Dear Lucyyn tulee uutta dataa datalähteestä. 

Dear Lucy ja Goodin toteuttama Overdrive Intranet sopivat hyvin yhteen selkeytensä ja monkäyttöisyytensä takia. Vaikka voisi luulla, että Overdrive tukee pelkästään Googlen omaa DataStudio raportointia, näin ei suinkaan ole. Dear Lucyn avulla datan keruu on automatisoitu todella pitkälle ja se tuo paljon lisäarvoa raportointiin, etenkin jos Datastudion käyttö ei ole tuttua. Tästäkin syystä oli iloinen yllätys, että Dear Lucy solahti nätisti osaksi Intranettiä”, SaaShopin asiakaspalvelupäällikkö Jaakko Mikkola summaa.