AppSheet on pilvipohjainen nocode-alusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ammattimaisia mobiilisovelluksia – ilman koodausta. AppSheetillä voidaan helposti luoda mukautettuja mobiilisovelluksia mm. tiedonkeruuseen, varastonhallintaan tai projektinseurantaan. Saat AppSheetin automaattisesti käyttöösi Google Workspacen kautta.

 

AppSheetin edut

Aloittaaksesi sovellusten luonnin AppSheetilla, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Google Workspaceen. Sovellus tarjoaa valmiita sovelluspohjia moneen eri tarkoitukseen ja saat ne alustalta käyttöösi vain yhdellä hiiren klikkauksella. AppSheet on suunniteltu helppokäyttöiseksi erityisesti sellaisille käyttäjille, joilla ei ole lainkaan koodaustaitoja.

AppSheet on myös hyvin joustava ja sen avulla voidaankin luoda sovelluksia moniin eri tarpeisiin, kuten varaston, projektien ja asiakastietojen hallintaan. Sovellukset voidaan muokata vastaamaan kunkin yrityksen yksilöllisiä tarpeita.

Kolmas AppSheetin mainittava etu on sen helppo integrointi, sillä se voidaan vaivatta integroida muihin työkaluihin, kuten Google Sheetsiin, Dropboxiin tai Exceliin.

AppSheetillä luotuja sovelluksia voidaan käyttää myös mobiililaitteissa, jolloin niiden käyttäjät voivat työskennellä lähes mistä vaan. Kaiken lisäksi sovellukset mahdollistavat reaaliaikaisen yhteistyön käyttäjien välillä, mikä sopii erinomaisesti etenkin tiimissä tehtäviin projekteihin.

Pisteenä i:n päälle, AppSheetin kustannukset ovat edulliset. Se on täydellinen ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat automatisoida prosessejaan. Appsheet maksaa edullisimmillaan Starter- ja Core-versioissa n. 5-10€/kk.

 

Miksi valita AppSheet?

AppSheet tarjoaa monenlaisia ominaisuuksia, jotka tekevät sovellusten luomisesta helppoa ja sujuvaa.

AppSheet-ohjelman oleellisimpia ominaisuuksia ovat: 

  • Tiedon kerääminen monista tietolähteistä (Excel, Google Sheets etc.).
  • Tiimiyhteistyö
  • Sovellusten integrointi
  • Prosessien automatisointi

Lisäksi AppSheetillä on mahdollista hyödyntää natiiveja toimintoja, kuten ilmoitusten hallintaa ja lähettämistä.

Toinen tärkeä seikka liittyy tietosuojaan. AppSheet nimittäin korostaa, että se noudattaa kaikista vaativimpia tietoturvaprotokollia sekä yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Alusta on SOC2 Type 2 -sertifioitu.

AppSheetillä luodut sovellukset voivat myös toimia offline-tilassa. Tämä on merkittävä etu tietyille liiketoimintasovelluksille, joita on tarkoitus käyttää kentällä, sillä ne eivät välttämättä aina ole internetyhteyden saavutettavissa.

 

Google AppSheet – miten se toimii?

Ennen kuin aloitat sovelluksen kehittämisen AppSheetissä, tulee sinun luoda taulukko (esim. Google Sheetsissa) sovelluksessa tarvittavista tiedoista.

Jotta sovellus kehittyisi sujuvasti, on tärkeää, että laskentataulukon ylimmällä rivillä on kunkin määritetyn sarakkeen nimi, jotta alusta ymmärtää ja käsittelee tiedot oikein.

Jotta sovellus kehittyisi sujuvasti, on tärkeää, että laskentataulukon ylimmällä rivillä on kunkin määritetyn sarakkeen nimi, jotta alusta ymmärtää ja käsittelee tiedot oikein. Esimerkiksi Google Sheets -taulukkosi ensimmäinen sarake voi olla nimeltään ”päivämäärä”, seuraava ”tunnit” ja kolmas ”tyyppi”, jos olet luomassa tuntikirjaussovellusta.

Taulukko tuodaan AppSheettiin, jonka jälkeen alusta luo kirjatuista tiedoista valmiit sovellusrakenteet.

Kurkkaa täältä webinaarimme, jossa asiantuntijamme Eetu neuvoo kädestä pitäen, kuinka luot AppSheetin avulla sovelluksen.

 

Milloin Google AppSheetiä kannattaa käyttää?

AppSheet on ratkaisu, jonka avulla yritykset voivat luoda sovelluksia nopeasti ilman koodin koodia – tai ilman kalliita kuluja, joita aiheutuisi palkattavasta koodarista. AppSheet on suunniteltu erityisesti ihmisille, joiden on automatisoitava liiketoimintaprosessejaan.

Alusta voidaan integroida olemassa oleviin järjestelmiin tai pilvipalveluihin, mikä helpottaa yritysten tietojen ja prosessien hallintaa. AppSheetillä luotuja sovelluksia voidaan jakaa ja käyttää useilla laitteilla. Tällöin yritykset voivat vähentää kehitysaikaa sekä -kustannuksia.

Lisäksi AppSheet on hyvinkin kustannustehokas!

 

​​Oletko vailla uusia sovelluksia ja ammattitaitoisia osaajia? Ota meihin yhteyttä!

Me Goodilla olemme valmiita auttamaan sinua no-code-kehitystyössä ja AppSheetin kanssa, sekä kaikissa muissakin Google Workspaceen liittyvissä asioissa. Pidämme myös Google Workspace koulutuksia, joiden sisältö on mahdollista kuratoida omien tarpeidesi mukaan. Goodi toteuttanut muun muassa insidenttien hallinta -järjestelmän AppSheetin avulla. 

Otathan epäröimättä meihin yhteyttä!