Gadget, älykäs ratkaisu, voidaan määritellä lyhyesti hyödylliseksi sovellukseksi tai työkaluksi, joka helpottaa ja tehostaa päivittäisiä toimintoja. Goodi Gadgets on kokoelma tällaisia hyödyllisiä sovelluksia, jotka on suunniteltu Google Workspacen käyttäjille. Näiden sovellusten tarkoituksena on tehdä työskentelystä sujuvampaa ja tehokkaampaa. Ne kattavat sekä liiketoiminta- että hyötytyökalut.

Räätälöidyt ratkaisut asiakastarpeisiin

Goodi Gadgets tarjoaa valmiita ratkaisuja, jotka ovat välittömästi käyttövalmiita asiakkaille. Jotkut asiakkaista saattavat kuitenkin tarvita räätälöintiä omiin tarpeisiinsa – tässä Goodi Gadgets tulee kuvaan. 

Olemme esimerkiksi toteuttaneet henkilöstön viikkopulssin, jolla voi mitata henkilöstön tyytyväisyyttä viikoittain. Tämän työkalun avulla raportit voidaan jakaa automaattisesti johtoryhmälle. Työkalussa on mahdollisuus muuttaa lähetyspäivää ja ajankohtaa sekä keskeyttää kysely lomakausien ajaksi. 

Pulssikysely

Toinen ratkaisu on Goodi Gadget CRM, joka toimii sekä mobiilissa että työpöydällä. Työkalu on suunniteltu erityisesti pienten yritysten tarpeisiin, ja sen etuna on saumaton integrointi Google Workspaceen. Näin käyttäjähallinta ja tietoturva ovat ensiluokkaisia. Sovellus on helposti otettavissa käyttöön koko organisaatiossa ilman ylimääräisiä lisenssimaksuja.

Gadgettien monipuoliset käyttökohteet

Goodi Gadgets hyödyntää laajasti Google Formsia, Sheetsiä, Docsia ja AppScriptiä sekä Appsheet no-code -alustaa. Esimerkiksi Goodi Gadget CRM on rakennettu Appsheetillä, mikä mahdollistaa nopean kehityksen ja käyttöönoton.

Viime aikoina olemme kehittäneet uusia ideoita erityisesti tuntikirjauksen ja projektinseurannan tarpeisiin. Asiakaskohtaisia ratkaisuja on jo toteutettu. Ja nämä työkalut ovat tulossa nopeasti muidenkin asiakkaiden käyttöön Goodi Gadgetin uusina kategorioina.  

Tämän ohella olemme työstämässä sovelluksia työntekijöiden perehdytyksen toteutukseen ja seurantaan sekä yrityksen IT-laitteiden hallintaan ja tukeen.

Miksi hyödyntää gadgeteja? 

Gadgetit ovat osa Google Workspace -ympäristöä ja integroituvat siihen saumattomasti. Tämä tekee käyttäjien hallinnasta erinomaisen helppoa. Gadgetit ovat rakennettu Googlen ratkaisuilla, joten niistä ei aiheudu käyttäjäkohtaista maksua, vaan niitä voidaan jakaa vapaasti organisaation sisällä. Esimerkiksi CRM-järjestelmän arvo kasvaa sen mukaan, mitä laajemmin sitä käytetään.

Kolmas merkittävä etu on räätälöitävyys. Gadgetit voidaan muokata täsmälleen yrityksen liiketoiminnan tarpeisiin sopiviksi, automatisoida prosesseja ja tehostaa toimintaa. Gadgetien avulla voidaan myös helposti kerätä tietoa, joka on liiketoiminnalle tärkeää, mutta jota ei aiemmin ole kerätty. 

Data on uusi öljy, ja tekoälyn valloittaessa maailmaa sen merkitys vain kasvaa. Pienenkin yrityksen liiketoiminta elää datasta. Goodi Gadgetien avulla minkä tahansa kokoinen yritys pystyy hyödyntämään isojen yritysten työkaluja.

Teillekin Goodi Gadgets?

Goodi Gadgets tarjoaa monipuolisia ja hyödyllisiä sovelluksia, jotka integroituvat täydellisesti Google Workspaceen.

Ne helpottavat ja tehostavat työskentelyä, ja niiden avulla voidaan kerätä ja hyödyntää arvokasta dataa. Olipa tarpeesi mikä tahansa, Goodi Gadgets voi auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun ja räätälöimään sen vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Olethan siis  yhteydessä, niin jutellaan lisää!