Mikä on Chromebook?

Chromebook on nopea, älykäs ja turvallinen tietokone, joka sopii erinomaisesti työkäyttöön. Chromebookit ovat Googlen suunnittelemia ChromeOS -käyttöjärjestelmällä toimivia kannettavia, tabletteja ja työpöytiä, joilla voit käyttää kaikkia tuttuja sovelluksia turvallisesti.

Android -käyttöjärjestelmään verrattuna ChromeOS on rakennettu raskaampaan pilvi- ja sovelluskäyttöön pitäen laitteen rakenteen kuitenkin kevyempänä kuin Windows/MacOS. Sisäänrakennettu viruksentorjunta tekee Chromebookeista myös markkinoiden turvallisimmat laitteet.

Chromebookit ovat edullisempia kuin Windows koneet

Chromebookit ovat myös markkinoiden edullisimpia koneita Windows ja MacOS kilpailijoihinsa verrattuna niiden optimoidun kevyen käyttöjärjestelmän johdosta – CB ei vaadi raskasta kalustoa ja prosessoria ollakseen nopea ja tehokas!

Jo muutamalla satasella saat toimivan työkoneen, sillä pilvitallennus ja -prosessointi ei vaadi koneelta paljoa. Kattavammat Professional tason koneet on kuitenkin optimoitu sovellusten moniajoon ja selviävät erittäin raskaastakin prosessoinnista.

Erityisen hyvin Chromebookit soveltuvat käytettäviksi Google Workspace ja muiden Googlen yrityspalveluiden ja tuottavuussovellusten kanssa, joten päivittäminen kannattaa!

Chromebook -kannettavat sopivat liikkuvaa työtä tekevälle – ja myös etätyöhön.

Chromebookit kulkevat helposti mukana, ja useat mallit on suunniteltu etätyöskentelyyn – mistä ikinä teetkään töitä! Louhen asiantuntijoiden valitsemissa malleissa tulee myös SIM-korttipaikka, jotta netti kulkee siellä missä sinäkin. Netittömyys ei kuitenkaan ole ongelma, sillä useimmat sovellukset toimivat myös Chromebookeissa offline -tilassa ja kaikissa malleissa on laadukkaan bluetooth ja wifi-yhteydet.

Alla kerromme lisää ergonomisista, kirkkaalla näytöllä varustetuista 360 -kääntyvistä kosketusnäyttö malleista (Professional & Business)!

CB PROFESSIONAL: Acer Chromebook Spin 713 i5/8/256 13.5″

Google Workspacen kanssa töitä tekevälle ammattilaiselle – laatua järkevään hintaan.

Tässä on timanttinen Heavy use -työkone! 2K resoluution IPS-kosketusnäyttö kääntyy 360 astetta mahdollistaen käyttömukavuuden missä vain. Laite sisältää myös Chromebookien tehokkaimmat Intelin prosessorit ja kattavan muistin, eli sovellusten moniajo ei tuota ongelmaa. SIM-korttipaikan ansiosta yhteys on siellä missä sinäkin.

Hinta: 42,90€/kk (24kk sopimus, sis. PRO Etätukipalvelu)
Hinnat eivät sisällä ALV 24%. Myynti vain yrityksille.

Hinta sopimuskauden jälkeen 7,90€/kk

CB BUSINESS: Acer Chromebook Enterprise Spin 513 Q/8/128 13,3″

Pro-tason työskentelyyn – myös kotisohvalle!

Acerin 513 -malli on täydellinen kompromissi tehokkuutta ja tyyliä – lompakkoa venyttämättä. Kirkas kosketusnäyttö, 360-kääntyvä ruonko, kevyt rakenne ja kattava muisti ja prosessori takaavat katkeamattomat palaverit ja saumattoman työskentelyn. SIM-korttipaikan ansiosta yhteys on siellä missä sinäkin.

Hinta: 29,90€/kk (24kk sopimus, sis. PRO Etätukipalvelu)
Hinnat eivät sisällä ALV 24%. Myynti vain yrityksille.

Hinta sopimuskauden jälkeen 7,90€/kk

CB BASIC: Acer Chromebook 314 CEL/4/64 14″

Edullinen peruskone – riittää hyvin videopuheluihin, etätyöhön ja Google Workspace sovelluksiin!

Helppo, kompakti ja nopea CB malli päivittäiseen työskentelyyn perusominaisuuksilla. 12,5 tunnin akunkesto, kevyt rakenne ja Chromebookeille riittävä muisti takaavat sujuvan työskentelyn. Tässä mallissa yhdistyvät edullisuus ja tarvittavat ominaisuudet – eli valikoiman paras malli perus työskentelyyn.

Hinta: 19,90€/kk (24kk sopimus, sis. Etätukipalvelu)
Hinnat eivät sisällä ALV 24%. Myynti vain yrityksille.

Hinta sopimuskauden jälkeen: 4,90€/kk

Lisätieto- ja tarjouspyynnöt

  Nella Peippo
  Asiakasneuvoja
  Chromebook & Google Enterprise -palvelut

  myynti@goodi.fi
  +358 45 783 535 01

  Google Chromebook UKK

  Sopimukset ja hinnat

  Jos kone hajoaa maksat vain koneen jäännösarvon verran. Jäännösarvo lasketaan niin, että käytössä olevat alkaneet kuukauden vähennetään 26 kuukaudesta.

  Esim. Kone hajoaa 1½ vuoden käytön jälkeen. Koneen jäännösarvo on 26kk – 18kk = 8kk, eli hajonneen CB BASIC koneen jäännösarvohinta olisi 12,90€/kk * 8kk = 103,20€

  Laskutamme jäännösarvon ja kyseisen koneen sopimuksen. Tämän jälkeen voitte valita uuden koneen, joka voi olla myös parempi tai huonompi. Uudella koneella on uusi 24kk sopimus.

  Jos Etätukemme ei pääse koneelle, eli se ei käynnisty, pääse verkkoon tai sinne ei pysty kirjautumaan, eikä koneen boottaaminen auta on hyvin mahdollista, että se on rikki.

  Ensin ohjeistamme tekemään kovan boottauksen tehdasasetuksiin, jos se on mahdollista. Jos vika jatkuu on kone rikki.

  Chromebook -koneissa on 12kk takuu. Jos takuuta on voimassa, kone vaihdetaan ilman veloitusta, jos takuuaika on päättynyt, kone pitää lunastaa. Lunastaminen on kuvattu yllä edellisessä UKK-kohdassa..

  Kyllä. Lunastushinta on 3kk kuukausimaksua vastaava summa.
  Kyllä. Sopimus jatkuu automaattisesti halvemmalla hinnalla toistaiseksi voimassa olevana sisältäen Etätukipalvelun (7,90€ tai 4,90€/kk). Voit käyttää konetta kuin ennenkin, mutta huomattavasti halvemmalla hinnalla. Myös luonto kiittää sinua – olet hyvä ihminen!
  Toimivan koneen voitte palauttaa meille postin laitepalautuksena veloituksetta. Kun kone saapuu meille koneen kuukausimaksu lakkaa. Käytetyt toimivat koneet tyhjennetään ja uudelleenkäytetään esim. hyväntekeväisyyskäytössä.
  Ensisijaisesti myymme Chromebook -koneita Google Workspace -asiakkaillemme kuukausimaksulla.

  Jos haluatte tilata pelkän koneen, myyntimme voi laskea tarjoushinnan. Pelkän koneen tilaaminen tapahtuu ennakkolaskulla ja koneiden hintaan lisätään laskutus- ja toimituskulut.

  Laskutus- ja toimituskulut ovat 50€/tilaus.

  Tarjoamme. Emme kuitenkaan anna takuuta sille, että voimme auttaa ongelmatilanteessa mikäli laite ei ole meiltä ostettu. Etätukipalvelu yhdelle käyttäjälle (laitteelle) erikseen ostettuna maksaa 4.90€/kk

  Mikäli sinulla tulee Chromebook-laitteen kanssa ongelma, voit olla yhteydessä tukeemme. Tukemme neuvoo sinua tai ottaa etäyhteyden koneelle ja korjaa ongelman.
  Laskutusjakson on sama kuin Google Workspace -palveluilla, eli 1,2,3,6 tai 12kk. Laskutus tapahtuu ennakkoon.