G​​oogle Workspace ja muut Googlen ohjelmistot muuttuvat jatkuvasti. Goodi on tarjonnut apua ja tukea yrityksille, jotta yritykset ovat voineet hyödyntää Google Workspacen parhaita käytäntöjä. Kerromme nyt muutamista mielenkiintoisista organisaatioista, joiden kanssa olemme saaneet työskennellä.

Foodoralle onnistunut Google Workspace -koulutus

Foodora on varmasti monelle suomalaiselle kuluttajalle tuttu – onhan se pohjoismaiden suurin toimituspalvelu. Kuluttajat voivat tilata lempiruokiaan Foodora-sovelluksella ja nettisivuilla. 

Google Workspace päivittyy jatkuvasti ja siihen tulee uusia toimintoja, on henkilöstö vaikea pitää ajantasalla parhaista toimintatavoista ilman ulkoista apua. 

Foodora käyttää Googlen tuottavuuspalveluita työntekijöiden kommunikaatioon, palavereihin, suunnitteluun ja muihin päivittäisiin toimiin. Heillä oli selkeä tarve päivittää henkilöstön osaaminen uudelle tasolle.

Goodin tarjoama Google Workspace Startti Organisaatiolle -koulutus auttoi Foodoran henkilöstöä Gmail, Drive, Meet, Kalenteri,Chat -palveluissa ja Google Sheetsin käytössä. Tavoitteena oli, että henkilöstö osaisi käyttää palveluita nykypäivän tarpeet huomioiden. Koulutus räätälöitiin nimenomaan Foodoran käyttämille palveluille, minkä ansiosta avainsovelluksista opittiin ottamaan suurin hyöty irti. Taulukokkolaskentasovellus Sheetsin osalta koulutusta annettiin peruskäyttöön ja erikseen myös pidemmälle ehtineille käyttäjille. Koulutuksessa jaettiin asiakkaalle kaikki esitysmateriaali ja koulutusvideot koulutusta varten luodun Google Sites -verkkosivuston kautta. Pääsy sivustolle rajattiin vain koulutuksen osallistujille. Sivusto toteutettiin Google Sitesilla.

Unikie luotti Goodin asiantuntemukseen sähköpostijärjestelmän uudistuksessa

Unikie on Suomen nopeimmin kasvaneita teknologiayrityksiä (Deloitte 2019, 3. sija), jolla on yli 400 työntekijää. Unikie kehittää teknologiaratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa.

Yhteistyö Goodin kanssa lähti liikkeelle sähköpostiprojektista, sillä Unikien nopea kansainvälinen kasvu vaati Enterprise-tason järjestelmätuntemusta ja koko organisaation kattavaa yhteistyöratkaisua. Goodin tarjoamien Googlen tuottavuusratkaisujen lisäksi Unikielle tehtiin sähköpostien määritystyö valmiiksi suodatuksilla, tunnisteilla ja ryhmillä viestien hallittuun järjestämiseen ja ohjaukseen. Myös SPF-, DKIM- ja muut verkkotunnuksen DNS-määritykset päivitettiin ajantasalle.

Google Workspace -koulutusten avulla saat työkaluista enemmän irti ja kasvatat yksittäisten työntekijöiden, tiimien ja koko organisaation tuottavuutta. Koulutukset ovat juuri teidän yrityksellenne räätälöityjä. 

Lue lisää asiakaskokemuksia Google Workspacen käyttöönotosta.

Mikäli jäi pohtimaan jotakin, palveluistamme löytyy myös etätuki Google Workspacen & Chromebookin -käyttäjille. Ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!